Företaget expanderar, just nu söker vi följande:

Projektledare

Arbetsuppgifter

I arbetet som projektledare ingår ansvar för projekten avseende tid, kvalitet, inköp och resultat. Det är projektledarens uppgift att tillsammans med platschef (montageledare) planera och förbereda inför produktionsstart och implementera och verka enligt gällande strategier för en effektiv produktion. Säkerställande att projektekonomin uppföljs, att tidsplanen hålls och att projekten når sina mål. Att med gott ledarskap utveckla fungerande team i projekten. Rollen innebär många kontaktytor och relationsbyggande med kunder, medarbetare, leverantörer och underentreprenörer.

Personliga egenskaper

Du som person är framförallt kommunikativ och flexibel samt har förmågan att kunna se till detaljer lika lätt som helheten. Du gillar att ha kvalitet och service i fokus. Du är drivande och självgående och trivs med att ha ett stort eget ansvar. Vidare stöttar du och delar med dig av dina kunskaper till kollegorna på avdelningen. Du är bra på att bygga relationer och förstår betydelsen av teamarbetet samt har en prestigelös inställning och är inte rädd för att hugga i där det behövs.

Utbildning/Erfarenhet

Vi ser gärna att du som söker har en relevant eftergymnasial utbildning som byggnadsingenjör eller motsvarande. Flerårig erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom prefab- och eller stålbyggnad är ett krav.

Smeder/montörer

Arbetsuppgifter

Vi söker smeder och montörer till våra montagelag. Arbetet är ofta varierat och innefattar allt från montage av stål och prefabelement i stora nybyggnadsprojekt till små servicearbeten och ROT-projekt.

Utbildning/Erfarenhet

Som sökande har du mångårig erfarenhet av arbete i branschen. Du är självgående och kan obehindrat tillgodogöra dig information från ritningar och muntliga instruktioner.

SÖK JOBB HOS OSS

Vi är alltid på jakt efter fler kunniga och erfarna medarbetare. Hör av dig till oss via formuläret.

blankett

KONTAKT

Kontor: Mästarvägen 2
Fabrik: Plogstigen 3
645 41 Strängnäs
E-post: info@bjsvets.se
E-post ekonomi: ekonomi@bjsvets.se

BJ_svets

© BJ Svets & Anläggning | Design: Grafoma Tryck & Design

Vill ni veta mer om vad vi gör under veckodagarna så följ oss gärna här.