svets

SVETSNING

Vi utför alla typer av svetsning inom byggnadssmide, industriservice och reparationer. All personal hos oss innehar relevanta intyg för sina arbetsuppgifter, svetsarna är certifierade enligt SS-EN ISO 9606-1 (tidigare SS-EN 287-1).

MONTAGE

BJ Svets utför prefabmontage i alla former. Vi är vana vid att arbeta som både som total- och underentreprenör. Det går även bra att hyra enstaka smeder och montörer av oss.
Vi har flera fullutrustade servicebilar med personal att hyra.
Behöver ni lyfthjälp på bygget har vi en runtomsvängande teleskoplastare med 24m lång arm, och en lastmaskin som går att hyra med
förare.

kran

uv

SVETSTILLSYN OCH OFÖRSTÖRANDE PROVNING

BJ Svets vill ligga i framkant när det gäller kunskap inom svetsning och stålbyggnad. Vi har bl.a. tre anställda med IWS-diplom (International Welding Specialist), kompetens TR-stål/N och -K, TR-SVARM (Svetsning av armering) samt IWI, (International Welding Inspector) finns hos oss. BJ Svets har dessutom certifierad personal Nivå 2 för penetrant- och magnetpulverprovning av svetsar. Vi står gärna till er tjänst för olika konsultuppdrag inom dessa områden.

FÖRSÄLJNING AV MATERIAL

Det går bra att vända sig till oss för att köpa stålmaterial.
Vi har hög kapacitet i våra bandsågar, gradsax och skärmaskiner. Hos oss kan du även köpa armeringsjärn, både raka längder och bockat. Välkommen med Er förfrågan!

balk

ytbehandling

YTBEHANDLING

Vi erbjuder blästring och industrilackering av stål i vår målningshall. Renovering av vagnar, transportbockar eller jordbruksmaskiner är exempel på arbeten vi gärna utför.

KONTAKT

Kontor: Mästarvägen 2
Fabrik: Plogstigen 3
645 41 Strängnäs
E-post: info@bjsvets.se
E-post ekonomi: ekonomi@bjsvets.se

BJ_svets

© BJ Svets & Anläggning | Design: Grafoma Tryck & Design

Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter: HÄR